Cautare

364 de rezultate pentru "cancere rare" (3.07 secunde)
“O serie de sectoare de activitate din Romania sunt inca atractive pentru investitii, in timp ce oportunitatile oferite de companii luate individual sunt mai rare, intrucat piata a avansat mai degraba ca un ansamblu“, a aratat, la randul sau, Matthias Siller, administrator de fonduri la Raiffeisen Capital.
Nuntile ar putea deveni si mai rare. in ziua de azi tinerii nu se inghesuie la maritis, iar o posibila initiativa a Guvernului ar putea decide multi viitori insuratei sa se gindeasca de doua ori inainte de a se casatori.
Sint situatii foarte rare cind se intimpla sa avem credite de acest gen in perioada verii ", a declarat Gratian Ghetea.
„Dupa multa vreme, cel putin de cand a precizat ca interventiile sale in piata vor tot mai rare, Banca centrala si-a facut aparitia zile in sir atragand sume semnificative.
Cum insa operatiunile de atragere de lichiditate din piata ale Bancii Centrale au fost destul de rare in ultimele saptamini, presiunea asupra dobinzilor pe termen scurt a fost evidenta si a dus la mentinerea lor la un nivel foarte scazut (3% - 5%)”, adauga sursa citata.
Tot pe marginea prapastiei se afla si Chimenerg Craiova, al carei obiect de activitate include, printre altele, cercetarea-dezvoltarea pentru obtinerea de combustibili nucleari, agenti de racire si moderare a reactorilor nucleari sau valorificarea de paminturi rare.
In aceste conditii, pretul gazului natural din productia interna va fi stabilit la un nivel care permite recuperarea integrala a tuturor costurilor de productie si ca resursele rare sa fie alocate celor mai eficiente utilizari.
Masinile de vis prezente in topul realizat de revista Forbes nu sunt numai rare. Sunt frumoase, indraznete si ating viteze de-a dreptul uluitoare.
Acesta este un factor incurajator si motivant, comparat cu organizatiile statice, in care sunt foarte rare ocaziile cand au loc promovari.
Si asta pentru ca vorbim atat de vinuri obisnuite, imbuteliate la sticle de 0,75 litri, cat si de vinuri de vinoteca, adica produse rare si scumpe, imbuteliate tot in sticle de 0,75 litri, a caror valoare si calitate cresc in timp.
Actiunea de aprobare a recoltarii speciilor rare se face intrucat acestea sunt protejate si cotele anuale sunt aprobate de Guvern, la propunerea Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA).
Pe principalele site-uri dedicate comertului electronic de carti, din doar cateva click-uri, iubitorii de literatura pot achizitiona chiar si opere rare, pot verifica daca sunt disponibile pe stoc si, eventual, sa le comande cu usurinta, stand comod intr-un fotoliu.
Insa cazurile de acest gen sunt rare, nu oricine isi permite sa scoata din buzunar acesti bani pentru a-i face baiatului sau o surpriza minunata.
' Rezervatia ornitologica de la Ciupercenii Noi - peste 140 de specii de pasari, unele rare - barza neagra, egreta mica, rata pestrita, lisita, codobatura alba, starcul rosu etc.
Specialistii sustin la randul loc ca rata de tranzactionare este pe masura, iar ofertele raman oricum destul de rare fata de cererea constant ridicata.
Chiar daca de aproape doua luni au putere deplina, ca urmare a scoaterii din circulatie a leilor vechi, monedele isi pastreaza inca statutul de "bijuterii" rare in magazine, spre nemultumirea clientilor.
Pe fondul secetei, in privinta culturilor de toamna, studiul arata ca orzul si orzoaica de toamna sunt in stadiul de inspicare, cu talia mai redusa, lanurile mai rare, afectate de daunatori (afide) si viroze.
„Astfel de oferte de pret sunt însa foarte rare. Când apar, trebuie sa aveti banii în mâna, dar cine-si permite sa stea cu banii cash pâna când apare o astfel de oferta, în conditiile în care preturile sunt în crestere?“, a explicat Carmen Radulescu.
„Astfel de oferte de pret sunt însa foarte rare. Când apar, trebuie sa aveti banii în mâna, dar cine-si permite sa stea cu banii cash pâna când apare o astfel de oferta, în conditiile în care preturile sunt în crestere?“, a explicat Carmen Radulescu.
Cozile au fost mai rare anul acesta, pentru ca nu mai sunt obligati sa-si declare veniturile anuale cei cu unul sau mai multe joburi si nici cei care s-au transferat în acelasi an de la o societate la alta.
google-analytics.com